I hela resten av den civiliserade världen blåser förändringens vindar inom narkotikapolitiken. Kriget mot narkotikan har inte fungerat. Tillgången på narkotika har inte minskat sedan kriget inleddes för fyrtio år sedan.

skriver jag i en debattartikel hos Nyheter24 som representant för Cannabiskrysset.

Debattaren går igenom de viktigaste skälen till varför vi borde lägga om narkotikapolitiken och legalisera cannabis. För dem som har följt debatten är kanske de här argumenten inte några nyheter, eftersom de (dessbättre) börjar dyka upp mer och mer på olika ställen i diskussionerna om narkotikapolitik.

Men det speciella med Cannabiskrysset är ju att vi inte bara kan berätta vilken narkotikapolitik vi vill se, utan att vi också har något konkret som vi kan göra för att det ska bli verklighet! I artikeln nämns att Cannabiskrysset har hittat riksdagskandidater som vill avkriminalisera cannabis i alla 29 valkretsarna. Nu gäller det bara att tillräckligt många cannabisvänliga väljare får veta att de har den möjligheten i riksdagsvalet. Då kan det hända mirakel. 😉

Sprid gärna länken till debattartikeln och/eller Cannabiskrysset.org på alla sociala media där du finns. Då kan vi vinna det här!