Riksdagskandidaten Björn Brändewall (L) i Kalmar har blivit kärleksbombad i sociala medier efter hätsk debatt om legalisering av cannabis, skriver tidningen Östra Småland.

Läs artikeln hos Östra Småland där Björn Brändewall får chansen att presentera argumenten för en legalisering på ett utmärkt bra sätt.

Men betonghäckar till politiker från andra partier är inte intresserade av sakliga argument. De föredrar att bara skrika AVGÅ!

Läs mer om bråket i Kalmar hos SVT Nyheter

Visst är det väl konstigt att vissa politiker kräver att andra ska avgå bara för att de kommit med ett politiskt förslag, och står för en politisk åsikt? Är det inte det som är själva vitsen med politik, att man kan komma med nya förslag när det har visat sig att den gamla politiken inte fungerar?

Men hur arga politikerna från de andra partierna än blir, spelar det ingen roll. Det visar bara att de inte har några motargument som håller. Precis som alla väljare som kärleksbombat Björn Brändewall redan har förstått.

Om du bor i Kalmar läns valkrets kan du personkryssa Björn Brändewall (L), så han kommer in i riksdagen och kan fortsätta jobba för en rimligare narkotikapolitik där. I andra valkretsar har vi andra kandidater som också vill avkriminalisera eller legalisera.

På valdagen är det vi väljare som bestämmer!

Riksdagsvalsedel för Liberalerna i Kalmar läns valkrets med 3. Björn Brändewall kryssad