Svenska Narkotikapolisföreningen SNPF menar att de hjälper människor genom att sätta fast dem för ringa narkotikabrott, och att Sverige ska hålla fast vid den restriktiva narkotikapolitiken så att de kan fortsätta med det.

Myten att man inte kan kombinera vård med restriktiv politik är seglivad. En fungerande restriktiv politik förutsätter fungerande missbruksvård. Läs förarbetena till narkotikastrafflagen: Bruket kriminaliserades för att möjliggöra tidiga vårdinsatser!

skrev de i en tweet häromdagen.

Linda Ninni Andersson är en av dem som har fått den här sortens ”hjälp” av narkotikapolisen. Hon skriver så här i en kommentar i facebookgruppen Avkriminalisera Cannabis:

Nämen Oj vad jag känner mig hjälpt av närmare 10.000:- i böter, då dom inte kommit en utan 2 ggr.

Första gången kom dom och öppnade dörren hos min pojkvän, trodde fan att jag skulle bli mördad när polisen öppnar dörren och skriker som om vi vore dom farligaste människorna i stan, när vi spelade Diablo 3 (gud så brottsligt) hade jag 18Gram hasch och THC i blodet.

Berättade om varför jag använde cannabis och att jag inte mår bra alls p.g.a. allt som hänt i mitt liv med våld, övergrepp och att min egen storebror typ ett år innan tog sitt liv.

Att han blev söndertryckt med mediciner för sin bipolära sjukdom och skador i ryggen.

På slutet kände man knappt igen honom.

Den andra gången så skrämdes jag åter igen nästan ihjäl, när polisen öppnar min dörr och stövlar in vid 10 tiden på morgonen.

Jag hade inget, polisen hittade INGET.

Jag berättade varför jag använde cannabis preparat för min smärta i ryggen, i kroppen och för min psykiska ohälsa.

Vidare berättade jag att jag redan provat massor av mediciner som inte funkat mot min smärta och psykiska ohälsa och att jag är redan starkt medicinerad sedan 13 års ålder, då jag fick reda på att jag är allvarligt sjuk, så allvarligt att jag behövde starka mediciner för mitt höga blodtryck och min sjuka kropp, och att jag måste genomgå en njurtransplantation, som jag fick vänta på i 4 år medans jag utsattes för sexuella övergrepp, hot och våld både innan och efter jag blev sjuk men utan upprättelse + att jag berättade om att försäkringskassan nekar mig varaktig sjukersättning trots att jag ALDRIG kan bli frisk så kanske jag inte ens får pengar, men ändå blir jag tvingad till pisseprov. Jag var tvungen att bli tullad avklädd och förnedrad med sära på dina skinkor behandling, jag förklarade att jag inte kan huka mig ordentligt p.g.a. att jag har en tumör i röven så va det inget mer än

– Nämen oj då.

från polisens sida…

Så Kära polisen

Sluta prioritera dom som sitter hemma och röker en joint…

Ta fast mördare, våldtäktsmän, pedofiler, terrorister och människor som förstör för andra.

NI HAR HJÄLPT TILL ATT FÖRSTÖRA MIG

TACK FÖR HJÄLPEN…

6 reaktioner till “”Tack, narkotikapolisen, ni har hjälpt till att förstöra mig”

 1. Polisen springer bara runt OCH JAGAR BROTTSTATISTIK det är ju så att om du ertappas med cb så blir det per automatik husransakan urinprov och har du cb i urinen blir det ett brott till plötsligt är det två brott som du fälls för och man gnuggar händerna man får upp brottsuppklarings procenten för du blir dömd . ENKELT SÄTT ATT TYP FÖSÖKA HÅLLA SKENET UPPE OCH VISA ATT MAN MINNSAN GÖR NÅGOT . Svensk polis är för lat för att patrullera på gatorna , parker mm.
  Grolle

  Gilla

  1. Ja, det är verkligen helt sjukt, när det finns så mycket riktiga brott som polisen borde ägna sig åt.

   Gilla

 2. Har varit utsatt för polisens övergrepp 4 , 5 ggr i snabb följd för ett par år sen .Det började med att jag var och hälsade på en kompis enn kväll och plötsligt stormade polisen in och sade att fastigheten var satt under husransakan , har inte sett så många poliser på en och samma plats samtidigt säkert ett 20 tal min mattematik sträcker sig inte längre än så . Nå väl efter mycket sökande med hundar och hela truppen som deltog lyckades man hitta 25 gr ” tog en 3 – 4 tm ” och man vände upp och ner på kåken. Han fick fotboja 1 månad för det hemska brottet . Undra vad det kostade snattebetalsrna ? Hajade ju att det hade spanats ett bra tag på honom såg själv krimmen där i buskarna ett par ggr men han brydde sig inte så mycket om det dom hade redan tagit körkortet för cannabis i uri nen för honom så han förlorade jobbet , frugan , barnen fick sälja huset för han kunde inte ta sig någonstans inga bussförbindeser fanns där. Hamnade på gatan och livet gick utför. Dog ett par år senare . För mig började helvetet ett par mån senare torska på en drograttfylla för cannabis urinet och 0,19 mg cannabis i urinet hade inte blossat på drygt 3 veckor . Obligatorisk husransakan och man hitta en flisa som var av ej vägbar mängd men var thc enligt analysen från Skl fick böta 5500 kr för det. Ett par mån senarare ny husrannsakan men inget fynd 😁 . Men sen började terrorn man hade fått för sig att jag var en riktigt ful fisk blev punktmarkerad i flera år efter det . Så nu mera glider jag ner till Danmark eller Holland och blossar då och då 😎 och aktar mig väldigt noga med bilkörningen efteråt . Bra att det börjar hända något på den här fronten med cannabisen . I detta val går min röst till cannabiskrysset tack för att ni finns 👍. Har en stilla undran va fan kostade kalaset för staten med rättegång åtal advokat och insatsen från polisen . Mig kostade 5500 kr .
  Keep up the good work boy and girls big up .

  Gilla

  1. Det är helt obegripligt att polisen tydligen har obegränsade resurser för det här, samtidigt som de inte klarar av att utreda våldsbrott och upprätthålla ordningen i förorterna.

   Gilla

 3. Hej måste instämma med föregående inllägg . Helt crazy att polisen har har tid med sånna insatser mot medborgare i detta land dom klagar hela tiden på att dom är för få men ändå så har dom tid med att trakka folk , som likväl som dom går till sitt jobb varje dag och gör sin insats för sveriges välstånd helt sjukt tycker jag . Dom borde väl för fan skydda befolkningen mot dårar som springer runt på gator och i parker som begår allvarliga brott. Patrullera mer visa sig , inte sitta på achlet och glida runt i i en radiobil 99 % av tiden . Tacka fan för att ungarna kastar sten på dom när dom åker runt och trakasserar dom . Slut på tugget nu dax för en joppe nu 😜

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.